slider02.jpg

Wout kwakernaat

Wout startte al vanaf zijn zesde jaar met muziek-pianolessen op de Toonkunst Muziekschool “de Kunst” in Dordrecht. Hij studeerde piano aan het Rotterdams Conservatorium bij o.a. Robert van der Linden en Wouter Hofstra en volgde masterclasses bij verschillende piano-grootheden.

Composities en arrangementen van zijn hand: werken voor Orkest; vijf piano’s viool/Arabische luit en percussie (35 werken), werken voor piano en saxofoon, composities en arrangementen voor koren en pianomethodes. Ook arrangeert Wout alle nieuwe liedjes voor ons eigen koor.

Werkzaamheden in het verleden en heden: Als werkstudent speelde hij bij orkesten/ gezelschappen waaronder een big band, musicalvereniging e.d. en begeleide hij vocalisten. Bij koren o.m. Zevenbergen, Made, Breda, Oosterhout, Prinsenbeek, Raamsdonk en Dongen is hij werkzaam wisselend als dirigent of pianist/organist. Als pianoleraar doceerde hij bij verschillende muziekscholen. Vanaf 1980 startte hij een piano-praktijk, die inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende muziekschool in Breda. Inmiddels is hij ook gestart met de productie van enkele cd’s waaronder een opname van sonates van Domenico Scarlatti. In Breda is hij bekend door zijn succesvolle themaconcerten.

Sponsoren