slider02.jpg

Oranjeparkfestival 2018

Gezelligheidskoor Dongens Levenslied presenteert zich op het Oranjeparkfestival.

Gezelligheidskoor Dongens Levenslied bestaat inmiddels 15 jaar en we hebben dit afgelopen jaar groots gevierd aan de Kanaalstraat met een gepast festival. Wij hebben toen samen met Harmonie Aurora twee nummers aan het publiek laten horen. Dit was voor iedereen een geweldige ervaring, ook voor de mensen die incidenteel met dit project hebben meegedaan.

Wij zullen ons nu op het Oranjeparkfestival  presenteren waarbij heel veel bekende Nederlandstalige maar ook Engelstalige nummers uit de zestiger en zeventiger jaren worden gezongen. Maar ook schromen wij niet om liedjes van deze tijd te zingen. Zo zijn we onlangs gestart met het instuderen van een nummer van Andre Hazes jr.

Wij vragen het publiek dat naar ons komt luisteren om ook eens tussen de koorleden in te gaan staan en te ervaren hoe het is om gezellig met ons mee te zingen. Teksten hoef je niet te kennen; die zullen worden gepresenteerd op een beamer. De mensen die echt meezingen zullen zien dat het een hele leuke ervaring is en dat het toch naar meer smaakt.

Als je interesse is gewekt ben je elke donderdagavond vanaf 20:15 uur van harte welkom bij Café-Zalencentrum de Viersprong om samen met ons te zingen. Ik zou zeggen probeer het eens een maand uit zonder enige verplichting, dat is de enige manier om echt te ervaren hoe gezellig het is.

Zingen is goed voor iedereen. Het maakt je vrolijk en laat je de zorgen van de dag vergeten. Dus laat je zien en horen op vrijdag 27 april.

Namens Gezelligheidskoor Dongens Levenslied

De voorzitter Eugene Pals

Sponsoren